Hazeput

From 345800€ To 371800€

3 bedrooms 168 square meters

Immoweb code : 8622783

Overview

3 bedrooms
168 square meters

Description

Unfortunately we did not receive an English translation for this text.

Nl :
Modern en energiezuinig wonen in Lubbeek. Dit is de perfecte omgeving voor wie werkt in Leuven of Brussel en die graag thuiskomt in een oase van rust. Deze luxueuze energiezuinige woningen met een E-peil van minder dan E-20 beschikken over 3 slaapkamers en 2 badkamers, een ruime inkomhal en een mooie grote open leefruimte (deze indeling kan aangepast worden naar keuze) .Verder heeft u de keuze uit een plat of hellend dak en kunnen de gevels afgewerkt worden in crepi of steen strips. Ook kan er gekozen worden voor een batterijsysteem om zonne-energie op te slaan. Een upgrade van E-peil 20 naar E-peil 0 of zelfs minder dan 0 is tevens een mogelijkheid.
Uw droomwoning wordt volledig afgewerkt volgens uw smaak (en volgens lastenboek). U krijgt hierbij deskundig advies om uw afwerking te kiezen. Veiligheid, gebruiksgemak en comfort staan centraal in deze residentie die wordt opgetrokken in bouwmaterialen van hoogwaardige kwaliteit. Dit nieuwbouwproject is eveneens volgens de laatste normen akoestisch en thermisch geïsoleerd. Dit zorgt er niet alleen voor dat men kan genieten van een hoog gebruiksgemak maar ook van een kostenbesparing op gebied van energie. U zal versteld staan van de besparing die u door deze manier van bouwen bekomt.
De grond- en constructiewaarden worden gesplitst, zodat u slechts 10% registratierechten betaalt op de grondwaarde en 21% op de constructiewaarde.

All properties

Get in touch