AntonyTuin

From 6250€ To 289475€

2 - 3 bedrooms 102 - 128 square meters

Immoweb code : 8069830

Overview

2 - 3 bedrooms
102 - 128 square meters

Description

Unfortunately we did not receive an English translation for this text.

Nl :
Wil je graag wonen in één van de meeste gegeerde wijken van Oostende?

Ontdek op de voormalige site Bierhalle het vernieuwend project AntonyTuin, gelegen tussen de Zelliklaan en de Mariakerkelaan. Middenin het bloeiende hart van residentieel Mariakerke.
De toegankelijkheid is uitmuntend, zowel met de fiets, te voet, wagen of openbaar vervoer is de locatie perfect ontsloten. Alle winkels, shopping, scholen en natuurlijk het strand zijn op wandelafstand bereikbaar. De locatie, gecombineerd met de slimme intekening van groen binnen het project, zorgt voor een uiterst rustige woonervaring.

Het project AntonyTuin creëert een aangename woonomgeving waar woningen speels worden ingeplant rond het gemeenschappelijke groen maar met behoud van privacy. De elf woningen, hoofdzakelijk met drie bouwlagen, genieten van een absolute rust en hoog woon -en leefcomfort.

De elf instapklare woningen zijn uitgerust van lichtrijke woonkamers met leefterrassen, strakke moderne keukens op maat tot praktische slaapkamers en luxe badkamer. De afwerking is te personaliseren op basis van een kwalitatief lastenboek. De wagen kan tot aan de woning worden gereden voor laden en lossen. De parkeerzone, op enkele voetstappen van uw woning, voorziet individuele autostandplaatsen voor uw comfort.

Nieuwsgierig om dit uniek project te ontdekken?
Maak snel een vrijblijvende afspraak bij ons op kantoor! Graag een gratis infopakket?
Contacteer ons op [email protected] of 059 80 0

All properties

Get in touch