ETO

From 270000€ To 290000€

3 - 4 bedrooms

Immoweb code : 8658487
Immoweb code : 8658487

Overview

3 - 4 bedrooms

Description

Unfortunately we did not receive an English translation for this text.

Nl :
Nieuw project bestaande uit 5 halfopen bebouwingen en 1 gesloten bebouwing, zich situerend in de de mooie landelijke gemeente Oudenburg.

Loten 1, 2, 4, 5 & 6 betreffen halfopen bebouwingen dewelke allen voorzien worden van een carport. Op het gelijkvloers wordt de ruimte ingedeeld met een eet- & leefruimte, een open keuken, een inkom, een toilet en een berging/wasplaats;

Op de bovenverdieping wordt deze ingedeeld met 3 slaapkamers, een badkamer een afzonderlijk toilet en een nachthal. In het plafond van de nachthal wordt een uitklapbare trap geïntegreerd van waaruit men zich toegang kan verschaffen tot de zolderruimte.

Lot 3 betreft een gesloten bebouwing dewelke wordt opgetrokken met een inpandige garage. Op het gelijkvloers wordt de ruimte ingedeeld met een eet- & leefruimte, een open keuken, een inkom, een toilet en een berging/wasplaats;

Op de bovenverdieping van lot 3 wordt wordt deze ingedeeld met 4 slaapkamers, een badkamer, een berging, een afzonderlijk toilet en een nachthal. In het plafond van de nachthal wordt een uitklapbare trap geïntegreerd van waaruit men zich toegang kan verschaffen tot de zolderruimte.

De afwerking gebeurt volgens ons standaard lastenboek met ruime inspraakmogelijkheden. Laat u overtuigen door onze kwalitatieve afwerking en plan een bezoek in aan onze kijkwoning te Torhout.

De opgegeven prijzen zijn BTW exclusief en zonder aankoopkosten.
Aankoop aan 6% BTW is mogelijk.

All properties

Get in touch