* 638000€

3 bedrooms 191 square meters

Immoweb code : 11138939
Immoweb code : 11138939
*excluding taxes

Overview

3 bedrooms
191 square meters

Description

Unfortunately we did not receive an English translation for this text.

Nl :
In Sint-Agatha-Rode, een zeer rustige en groene deelgemeente van Huldenberg realiseren we een kleinschalig nieuwbouwproject met uniek karakter. We bouwen hier 1 open bebouwing in een moderne, strakke bouwstijl. Er komen ook nog 2 halfopen woningen in pastorijstijl. De woningen hebben allen een ruime woonindeling met minstens 3 slaapkamers waarvan 1 met dressing. Bovendien kan u bij de pastorijwoningen ook de zolder inrichten met extra kamers en een 2de badkamer. De nadruk ligt op de open woonbeleving door de luchtige leefruimtes, mooie glaspartijen en uitzicht op achterliggend groen. Ook aan bergruimte is er in deze knappe woningen geen gebrek. Dit alles op een ideaal perceel van 4a80 – 6a77 met vrij zicht want de percelen grenzen aan het natuurreservaat Grootbroek. De ideale plek dus om te genieten in de Zuidoost- gerichte tuin en urenlang wandel- en fietsplezier vlakbij.

Naast de ideale prachtige ligging hebben we zeker en vast ook oog voor kwaliteit en energiezuinigheid. De woningen zijn tot in het detail uitgewerkt en worden met de grootste vakkundigheid en passie afgewerkt.

Voor meer info ontvangen we u graag op ons kantoor om dit prachtige project tot in de puntjes toe te lichten. Wilt u snel al wat bijkomende informatie? U kan Elien bereiken op het nummer: 0470/382 130.

Get in touch