Offices for rent

1500€ per month

130 square meters

Immoweb code : 9148014

Overview

130 square meters livable space
Floor : 0

Description

Unfortunately we did not receive an English translation for this text.

Nl :
Zoekt u een “full service” kantoorunit in een veelzijdige en gevarieerde Bedrijvencampus? Dan is het Accentis Business Center (ABC) zeker iets voor u!!Het ABC kan U een uitgebreide waaier van faciliteiten (full service) aanbieden: o.a. professionele receptie, ruime groene parking, inhouse-catering met gemeenschappelijke cafetaria, servicedienst voor kleine “klusjes”...
Verder is er een gevarieerd aanbod van vergaderzalen (2 tot 80 p.), auditorium (+120p), loungezetels, brainstorm corners. Ook is er de mogelijkheid om in onze private lunchroom of vergaderzalen een meeting/receptie/demo/… te organiseren. Frequente mogelijkheid om te netwerken met de nationale en internationale gebruikers van het ABC. Maandelijkse lasten 800 euro all-in Deze unit is uitbreidbaar met 60m² en dit telkens per 20m². Het opladen van elektrische wagens of fietsen is bij ons ook geen enkel probleem, het ABC is voorzien van een eigen zonnepaneleninstallatie voor opwekking van eigen groene stroom.
Kortom u krijgt een “full service” zodat U zich volledig op uw activiteit kan focussen. Verder kan u buiten het klassieke kantoor ook rekenen op moderne verlengstukken hiervan, zodoende u kan genieten van een “bruisende” ontmoetingsplek/werkomgeving!
Voldoende parkingplaatsen ter beschikking en nabijheid openbaar vervoer. Terbeschikkingsstellingsovereenkomt van de kantoorunits gebeurt onder het BTW stelsel.

Get in touch