Offices for sale

229000€

Immoweb code : 9299087
Immoweb code : 9299087

Overview

215 square meters of land
Floor : 0

Description

Unfortunately we did not receive an English translation for this text.

Nl :
Dit commerciële pand PAL in het centrum van Leopoldsburg biedt vele mogelijkheden.
Het kan ingericht worden als winkel, kantoor of horecazaak (momenteel koffiehuisje). Er is parkeergelegenheid voor de deur.

Via de inkomdeur betreden we de gezellige verbruikszaal met toog. Aansluitend is er een keuken voorzien van alle nodige toestellen zoals fornuis, spoelbak, ... In de bijkeuken werd eveneens een dubbele spoelbak voorzien, vaatwasser, wasmachine en kasten die de nodige opslagruimte bieden.
Langs een afgescheiden gang kom je bij het sanitair blok met 2 afzonderlijke toiletten.
De tuin werd ingericht als terras van maar liefst 70m² met houten schutting. Achter het handelspand is er een bijgebouw dat zeer geschikt is als extra opslagruimte/lounge. Bruikbare oppervlakte handelspand excl. terras bedraagt 110m².

Een vaste trap leidt naar het appartement op de eerste verdieping. Dit appartement met een bewoonbare oppervlakte van 70m² omvat 2 grote slaapkamers van respectievelijk 15m² en 12 m², een aangename woonkamer (25m²), alsook een badkamer voorzien van lavabo, toilet, ligbad en douche. Tot slot is er ook een vaste trap naar de zolder (35m²) die probleemloos kan worden omgebouwd naar extra woonruimte.

Extra:
- Ruime kelder onder de handelszaak
- Reeds overal dubbele beglazing voorzien
- Recente condensatieketel op gas (2016)
- EPC: certificaatnummer 20200220-0002251093-KNR-1 peil D

Get in touch