Offices for sale

816700€

349 square meters

Immoweb code : 10063917
Immoweb code : 10063917

Overview

349 square meters livable space
Floor : 3

Description

Unfortunately we did not receive an English translation for this text.

Nl :
Het Nieuw Transfogebouw vormt een uniek en bezielend kader voor uw onderneming. De ruimtes worden door Intercommunale Leiedal en de gemeente Zwevegem per verdieping verkocht en variëren tussen de 300 en 375 m². Het gebouw telt vijf verdiepingen, met een prachtige uitkijk op de omgeving en de site.

Het gebouw maakt deel uit van de imposante Transfosite in Zwevegem, een beschermde elektriciteitscentrale uit 1912 die een multifunctionele invulling krijgt. Het Nieuw Transfogebouw was de verwerkingseenheid die de geproduceerde stoom in uitgaande netspanning transformeerde.

Leiedal heeft voor elke verdieping een inspirerend voorbeeld van kantoorinrichting ontwikkeld, met behoud van talloze unieke erfgoedelementen. Bouwbedrijf Meuleman stond in voor de ingrijpende werken, onder begeleiding van Sileghem & Partners en Coussée-Goris-Huyghe architecten.

De 3de verdieping of 'salle des disjoncteurs' wordt volledig afgewerkt opgeleverd, met uitzondering van de finale schilderwerken. Aan de raamzijde is een open ruimte voor bureaus. Aan de kant van de aanpalende machinezaal zijn een aantal functionele ruimtes (toiletten, kitchenette, vestiaire) en vergaderruimtes of afgesloten kantoorruimtes.

Meer info? www.leiedal.be/nieuw-transfogebouw
Contact: [email protected]

Get in touch