Offices for sale

938800€

371 square meters

Immoweb code : 10067183
Immoweb code : 10067183

Overview

371 square meters livable space
Floor : 5

Description

Unfortunately we did not receive an English translation for this text.

Nl :
Het Nieuw Transfogebouw vormt een uniek en bezielend kader voor uw onderneming. De ruimtes worden door Intercommunale Leiedal en de gemeente Zwevegem per verdieping verkocht en variëren tussen de 300 en 375 m². Het gebouw telt vijf verdiepingen, met een prachtige uitkijk op de omgeving en de site.

Het gebouw maakt deel uit van de imposante Transfosite in Zwevegem, een beschermde elektriciteitscentrale uit 1912 die een multifunctionele invulling krijgt. Het Nieuw Transfogebouw was de verwerkingseenheid die de geproduceerde stoom in uitgaande netspanning transformeerde.

Leiedal heeft voor elke verdieping een inspirerend voorbeeld van kantoorinrichting ontwikkeld, met behoud van talloze unieke erfgoedelementen. Bouwbedrijf Meuleman stond in voor de ingrijpende werken, onder begeleiding van Sileghem & Partners en Coussée-Goris-Huyghe architecten.

De impressionante 5de verdieping of 'salle des commandes' wordt semi-afgewerkt opgeleverd. De koper kan zelf de indeling van de ruimte organiseren en staat zelf in voor de verdere afwerking, waaronder het plaatsen van vloerbekleding, bekabeling, sanitair en verdere indeling (indien gewenst).

Meer info? www.leiedal.be/nieuw-transfogebouw
Contact: [email protected]

Get in touch