Penthouse for sale

465000€

2 bedrooms 95 square meters

Immoweb code : 10131702
Immoweb code : 10131702

Overview

2 bedrooms
1 bathroom
95 square meters livable space
Floor : 8

Description

Unfortunately we did not receive an English translation for this text.

Nl :
Deze penthouse is gelegen op de achtste verdieping van de residentie Leopard nabij het Koning Albert-I park (Zuidpark). Door de centrale ligging bevinden het centrum en andere voorzieningen (cinema, parken, supermarkten, etc.) zich op wandelafstand en is er een vlotte verbinding met E40 en E17. Dankzij de hoogte en positionering van de penthouse kan er genoten worden van unieke verzichten langs beide kanten.

We wandelen de penthouse binnen via de inkomhal. Hier vinden we een ruime berging met aansluiting voor wasmachine en droogkast en een apart gastentoilet. Wanneer we doorlopen, komen we terecht in de extreem lichtrijke woonkamer en open leefkeuken. Het aansluitend terras nodigt uit om weg te dromen bij het eindeloos uitzicht.

Via denachthal kunnen we doorwandelen naar de slaapkamers en badkamer. Beide slaapkamers zijn ruim en beschikken over inmaakkasten. De badkamer is uitgerust met een inloopdouche en twee lavabomeubels.

Het terras loopt rond de volledige penthouse, met zowel zithoeken aan de oostkant als aan de zuidkant. Ontbijten, lunchen en dineren in de zon is dus mogelijk.

Extra troeven: airconditioning in de volledige penthouse en een kelderberging. Alle roerende goederen (meubels, armaturen, etc.) kunnen ook overgekocht worden.

Download alle info en plan een bezoek in via deze link: sint-lievenslaan179.rosseel.be

Get in touch