Villa for rent

1450€ per month

3 bedrooms

Immoweb code : 10964694
Immoweb code : 10964694

Overview

3 bedrooms
1 bathroom
1200 square meters of land

Description

Unfortunately we did not receive an English translation for this text.

Nl :
Deze charmante familiewoning, gelegen vlakbij het centrum van Puurs (met zijn winkels, scholen, treinstation, horeca, cultureel centrum, bibliotheek, …). Bovendien is een vlotte bereikbaarheid gegarandeerd dankzij de nabijheid van N16 en A12. Op halfuurtje van Brussel, Antwerpen, Mechelen en Sint-Niklaas.
Deze ruime en degelijke woning, gebouwd in 1998, heeft reeds een EPC C-label en is gelegen op een perceel van 1,200m².
De villa straalt enorm veel charme uit en is afgewerkt met kwalitatieve en authenthieke materialen. Aan het hoofdgebouw bevinden zich een zeer ruime garage met een aparte ruime stockage zolder.
De indeling van de woning is als volgt: de inkomhal met WC geeft toegang tot een ruime woon- en eetkamer met houtkachel, een rustieke open keuken en een berging met douchecabine. Via de vaste trap vanuit de hal kom je terecht op de bovenverdieping waar zich 3 slaapkamers allen met ingemaakte kasten bevinden, waarvan één aansluitend is op de badkamer met WC, dubbele wastafel, ligbad en douche. Via een zolderluik bereik je een ruime zolder. Parkeren is mogelijk op de verharde oprit (voor 4 wagens) of in de dubbele inpandige garage waarboven zich nog een tweede aanzienlijke zolderruimte bevindt. Achteraan de woning kan je tot slot genieten van een ruim terras uitkijkend op een grote, gezellige tuin.
Pand is beschikbaar na overleg. Neem vrijblijvend contact op bij interesse.

Get in touch