Villa for sale

995000€

3 bedrooms 375 square meters

Immoweb code : 10719381
Immoweb code : 10719381

Overview

3 bedrooms
2 bathrooms
375 square meters livable space
9300 square meters of land

Description

Villa

Sorry, there is no English translation. Unieke langgevelhoeve met prachtige authentieke elementen (beschermd monument) op een riant perceel (8.347m²) met prachtig aangelegde tuin, zwembad en boomgaard biedt tal van mogelijkheden op toplocatie te Mortsel!

Ligging: Residentieel, centraal maar groen gelegen nabij scholen, winkels, openbaar vervoer, grote invalswegen en autostrades en met vlotte verbinding naar omliggende gemeenten.

Omschrijving: U betreedt de woning via de prachtige inkomhal met veel natuurlijke lichtinval dankzij de vide en unieke traphal. Voorts de leefruimte met authentieke elementen voorzien van prachtige openhaard. Verder treffen we een riante eetkamer met authentieke elementen en een opkamer metingewerkte bar voor de gezellige avonden. De prachtige keuken werd nog gemoderniseerd en is hyper-uitgerust met kwalitatieve toestellen. Achterliggend is er een technische ruimte met wasplaats. De nachthal biedt ons toegang tot het slaapgedeelte met een riante overloop/leefruimte met toegang tot de prachtige masterbedroom met badkamer voorzien van ligbad en twee gastenkamers met aparte douchekamer. Als we ons buiten begeven bevinden we ons in een magnifiek aangelegde tuin, met zonnig terras, zwembad, bijgebouw met mogelijkheden, prachtige oprit met ruimte voor meerdere wagens en een riante boomgaard. Het is werkelijk baden in een oase van rust maar toch genieten van het stadsgevoel!
Voor meer informatie, kijk snel op ww

Get in touch