Villa for sale

539000€ Old Price €569,000

3 bedrooms

Immoweb code : 9940404
Immoweb code : 9940404

Overview

3 bedrooms
1 bathroom
700 square meters of land

Description

Unfortunately we did not receive an English translation for this text.

Nl :
Verzorgde villa gunstig gelegen in de hippe Vuurtorenwijk! Goed gelegen in de nabijheid van winkels, op enkele passen van het strand en in de directe omgeving van openbaar vervoer. Goede verbinding met zowel Oostende als met Bredene. 's Avonds gaan uitwaaien en wat kuieren op Oosteroever? Het kan allemaal!

Tot in de puntjes onderhouden villa (bewoonbare opp: 185 m²) afgewerkt in pastorie/landelijke stijl. Bestaande uit een royale inkomhal met open vide dat het ruimtelijk gevoel aanscherpt en voorzien is van een natuurstenenvloer. Lichtrijke en ruime woonkamer (36 m²) uitgevende aan de achterzijde van de woning. De woning werd in de breedte gebouwd waardoor u enorm veel natuurlijk daglicht geniet. Open keuken in landelijke stijlvoorzien van een Falcon gasfornuis met 4 kookbekkens en heteluchtoven. Dubbele spoeltafel aanwezig en voldoende ingemaakte kasten. Schuifraam voorzien om de volledig ingesloten tuin te bereiken dewelke zeer mooi aangelegd werd met een zonneterras en voldoende graspartijen. Geheelis volledig ontsloten. Er werd geopteerd om een 2e terras te plaatsen waar het aangenaam vertoeven is in de avondzon en die tevens plaats maakt voor een tuinhuisje.
Ruime wasberging aanwezig met ingemaakte kasten en voorzien van een tegel in blauwsteen die de landelijke stijl benadrukt. Ingesloten garagebox met extra douche.
Op het verdiep zijn er 3 slaapkamers aanwezig waarvan 2 met laminaat afgewerkt werden en 1 voorzien van een vasttapijt. Ruime badkamer m

Get in touch