Villa for sale

1395000€

5 bedrooms 450 square meters

Immoweb code : 9914605
Immoweb code : 9914605

Overview

5 bedrooms
2 bathrooms
450 square meters livable space
1500 square meters of land

Description

Unfortunately we did not receive an English translation for this text.

Nl :
Op zoek naar een moderne villa in een natuurlijke omgeving? Zo gevonden.
LOCATIE
Moderne architecturale villa op terrein van 15a op toplocatie, weggedoken aan de rand van het Zoniënwoud in een doodlopende straat. Rust, privacy en natuur. Mooie zuidelijk georiënteerde tuin met zwembad uitlopend op het Arboretum. 
STAAT  
Villa met bouwjaar 1977 oogt eigentijds met zijn grote lounge terrassen en zithoeken. De villa is te koop met onze ERA Comfort Garantie. 
INDELING
De woning zelf is volumineus (450m²) met inval van zeer veel mooi gefilterd licht door de hoge plafonds, schuine glaspartijen en grote landschapsramen. Omvattende: Inkom met vestiaire en wasplaats, royale living, zithoek en TV-kamer met open haard. Open keuken & eetplaats, ruim bureel en werkruimte. 1e verdieping: 5 slaapkamers, 3 bad/douchekamers en zolderruimtes. Dubbele garage en parking voor 3 auto’ s buiten. Droge onderhouden kelder met stookplaats en technische ruimte. Deze woning voelt eigentijds aan door het weldoordachte grondplan. De materialen zijn solide en waardevol toch dient de woning gemoderniseerd te worden. De woonoppervlakte laat toe ruimtes creatief in te vullen of te herbestemmen naar wens. Tuin en zwembad zijn perfect georiënteerd. 
PARKEERGELEGENHEID? 
Gelegen in de doodlopende straat met voldoende parkeergelegenheid. 
MEER INFO?
De nodige documenten zoals de elektrische keuring en het EPC attest zijn terug te vinden onder

Get in touch