Les cookies assurent le bon fonctionnement de nos services. En utilisant ces derniers, vous acceptez l'utilisation des cookies.

OK - En lire plus

Agence Vermeersch Zwevegem  (29 biens actifs )
Dernière mise à jour : 21/03/18

agence immobilière Agence Vermeersch Zwevegem - 8551 Zwevegem - logo

Agréé IPI n°  507.457

 
   
Vente
   
  • Vierkeerstraat 2 bus 2
    8551 -  Zwevegem


Information   de  Agence Vermeersch Zwevegem

Désolé mais nous n'avons pas reçu de traduction

Agence Vermeersch Zwevegem is een dynamische vastgoedonderneming actief in de verkoop en verhuur van residentieel vastgoed in Midden- en Zuid-West-Vlaanderen.
De zaakvoerder van Agence Vermeersch Zwevegem (Christophe Vermeersch) kan buigen op meer dan tien jaar ervaring in de vastgoedsector. Sinds 2012 is hij verbonden aan Syntra West waar hij actief is als docent kantoororganisatie en marketing voor vastgoedmakelaars in opleiding. Door de ervaring van onze zaakvoerder werden wij sinds 2013 erkend door de Kamer van Vastgoedexperten (KAVEX).

We vullen uw wensen in op een professionele, vertrouwelijke manier en staan garant voor een optimale dienstverlening. Zo begeleiden wij u niet enkel op financieel, maar ook op fiscaal en juridisch vlak. U kan daarnaast rekenen op een persoonlijke aanpak van uw dossier, zodat de verkoop/verhuur van uw onroerend goed zorgeloos verloopt.

Het verkopen of verhuren van een onroerend goed brengt vele wettelijke en technische verplichtingen met zich mee die als particulier moeilijk te verwerken zijn. Wij werken met doorgedreven marketingstrategie op meer dan 27 verschillende publiciteitskanalen. Dit is nog maar een handgreep aan troeven waarmee Agence Vermeersch Zwevegem u kan van dienst zijn.

De meeste vastgoedrealisaties komen tot stand buiten kantooruren, ons kantoor staat dan ook graag 7 dagen op 7 tot uw dienst.

Indien u uw woning wenst te verkopen of te verhuren, aarzel niet om ons te contacteren voor een vrijblijvende kennismaking. Graag zijn wij u van dienst met een vrijblijvende en gratis waardebepaling, waarbij we beroep doen op onze jarenlange ervaring en kennis van de huidige marktsituatie.

Tot binnenkort!


 

L'offre immobilière de  Agence Vermeersch Zwevegem

  Vente Location
Maisons 20  
Appartements 4  
Terrains 3  
Projets immobiliers (maison) 1  
Bureaux 1  

Les 5 derniers biens placés récemment par Agence Vermeersch Zwevegem
new
Nouveau bien ayant - de 15 jours calendrier
update
Prix modifié depuis - de 15 jours calendrier
Ventes publiques