À propos de cette agence

Hélas, nous n'avons pas reçu de traduction en français pour ce contenu.

nl :

Waarom kiezen voor BVM ?
- Christophe & Denis, zaakvoerders van BVM, nemen elk dossier persoonlijk ter harte.
Samen met hun medewerkers, vormen zij een ervaren team met de nodige vakkennis en beroepserkenning.
- Als lid van het BIV zijn we onderworpen aan de deontologische regels van het beroepsinstituut. Als CIB Lid kunnen onze klanten genieten van talrijke voordelen zoals een overlijdensverzekering voor de koper.
- Het hoofdkantoor van BVM bevindt zich in één van de drukste winkelstraten van Leuven. Door de passage van enkele duizenden voetgangers per dag staan onze koop- en huurpanden hier permanent in de kijker.
- We beschikken over een database met enkele duizenden ingeschreven, zoekende klanten. Onze klanten bestaan uit particulieren, investeerders en promotoren.
- Door onze doorgedreven kennis van de lokale vastgoedmarkt, zorgen we steeds voor correcte waardebepalingen.
- De juiste presentatie van uw woning draagt bij tot een snelle verkoop aan de beste prijs. We geven u tips en advies om uw woning verkoop of verhuur klaar te maken.
- Door het steeds complexer worden van wetten en regels is een volledig dossier van primair belang voor het opstellen van een sluitende verkoopovereenkomst. Wij zorgen voor alle wettelijke documenten, vergunningen en attesten noodzakelijk voor de verkoop of verhuur van uw pand.
- Onze klanten kunnen rekenen op permanente feedback. Wij informeren onze klanten op regelmatige basis over hun verkoop- of verhuurdossier. Door deze directe vorm van communicatie kunnen we een dossier snel bijsturen indien nodig.
- Onze kantoren zijn uitgerust met de modernste technologische toepassingen. Wij gebruiken de meest geavanceerde soft- en hardware. (Tablet en Smartphone applicaties, SEO, Mobile site, Facebook, Twitter, …)
- We creëren een aangename werksfeer voor ons team want we zijn ervan overtuigd dat goedgezinde medewerkers beter presteren. Met enthousiasme, toewijding en inzet zorgen wij steeds wee

Adresse : Vanderkelenstraat, 22 3000  Louvain

N° IPI : 502346

Site internet : www.bvm-vastgoed.be