À propos de cette agence

Hélas, nous n'avons pas reçu de traduction en français pour ce contenu.

nl :

Century 21 Arenberg is uw nieuw Century 21 kantoor in het hartje van Heverlee

Ons kantoor bevindt zich in de Sint-Lambertusstraat vlakbij het marktplein. Door de centrale ligging en onze opvallende etalage krijgt elk pand de zichtbaarheid die het verdient.

Zoekt u de woning van uw dromen? Wij staan klaar om u te helpen!

Wenst u te verkopen of te verhuren? Wij zorgen voor een gratis waardebepaling. Vervolgens nodigen we u graag uit voor een tas koffie om uit te zoeken hoe we uw situatie gemakkelijker kunnen maken.

Wij onderscheiden ons door verder te gaan dan enkel de publicatie van uw pand. Onze vernieuwende online en offline aanpak zorgt er voor dat we altijd kunnen voldoen aan de wensen van zowel de verkopers als de kopers. Kom voor onze op maat gemaakte aanpak, en blijf voor onze dienst na verkoop.

Wenst u te investeren? Zoekt u iets aan de Belgische kust of heeft u vragen over de ontwikkeling van uw/een nieuwbouwproject? Ook hiermee kunnen we u begeleiden.

Het netwerk van Century 21 is niet toevallig het grootste netwerk van België.
Kies voor de marktleider en bel ons voor een vrijblijvende afspraak op het nummer 016/25 08 10 of spring eens binnen in ons gezellige kantoor in de Sint-Lambertusstraat 32 te Heverlee.

Hopelijk tot snel!

Het Century 21 Arenberg team.

Adresse : Sint-Lambertusstraat 3001  Heverlee

N° IPI : 502.921

Site internet : www.century21arenberg.be