À propos de cette agence

Hélas, nous n'avons pas reçu de traduction en français pour ce contenu.

nl :

Gorris Vastgoed is een zeer veelzijdig kantoor, dat het ganse pakket van makelaarsactiviteiten beheerst. Of het nu om de verkoop, de verhuur of het beheer als syndicus van diverse onroerende goederen gaat… wij staan u bij met raad en daad!

Deze specialisatie in de verschillende vakgebieden is een doelbewuste keuze. Het verleent ons een zeer brede kennis om u als klant ten volle de beste service te bieden.

12 jaar geleden nam Peggy Caluwaert, bestuurder en BIV erkend vastgoedmakelaar, het kantoor over van de familie Gorris. De naam van het bedrijf, een gevestigde waarde in de regio, bleef behouden. Het kantoor kende een succesvolle groei en telt inmiddels 5 werknemers. Zij verzorgen de verkoop, de verhuur en het beheer (syndicus) van woningen, appartementen, kantoren, winkelruimtes, magazijnen, enz.

Hoewel iedereen van ons team u met de meest courante zaken kan verderhelpen, zijn wij ook allen gespecialiseerd in een bepaald onderdeel van het makelaarsvak. Opleidingen en bijscholingen houden ons up-to-date.

Het kantoor van Gorris Vastgoed is centraal gelegen in Heist-op-den-Berg en omsluit een regio van een 20-tal kilometer rondom. Maar ook indien uw eigendom verder is gelegen behartigen wij uw belangen met evenveel enthousiasme.

Iedereen is steeds van harte welkom voor een bezoek, vrijblijvende informatie en deskundig advies. Ons kantoor is gekend voor zijn vakkennis, correcte prijzen en klantvriendelijkheid. Hier wordt service verleend met een glimlach.

Adresse : Boudewijnlaan 28A 2220  Heist-op-den-Berg

N° IPI : 206669

Site internet : www.gorrisvastgoed.be