Retour aux résultats

Het Woonburo bv

À propos de cette agence

Hélas, nous n'avons pas reçu de traduction en français pour ce contenu.

nl :

Het Woonburo (Ninoofsesteenweg 1036 in Schepdaal) is een familiale onderneming, opgericht door bestuurder Joseph Kestens in 1983. Wij zijn gespecialiseerd in het verkopen van vastgoed en in het beheer van uw te verhuren vastgoed als rentmeester. Het Woonburo staat voor vakkennis, samenwerken in vertrouwen en een volledige dienstverlening.

Het Woonburo is uw geschikte partner voor de verkoop van woningen, appartementen, gronden en opbrengsteigendommen. Dit aan de zeer interessante commissie van 2,42% op de verkoopprijs, btw inbegrepen.

Sinds 1983 is Het Woonburo uitgegroeid tot de grootste verhuurder in de regio. Als rentmeester beheren wij permanent meer dan 800 huurpanden. Hierbij zorgen wij voor de volledige opvolging op administratief, financieel, juridisch en technisch vlak zodat u kan verhuren zonder zorgen.

Uw dossier wordt behandeld door een professioneel team met ruime marktkennis, ervaring en expertise. Als geen ander weten we hoe belangrijk een vastgoedtransactie is voor de (ver)koper of (ver)huurder. Daarom besteden wij veel zorg en aandacht aan uw dossier en dit steeds op een persoonlijke manier.

Verkopen of verhuren zonder zorgen? Contacteer ons gerust voor vrijblijvende info.

24 Propriétés

4 nouveaux

Portefeuille de biens en vente de l'agence

  • 8 appartements
  • 5 maisons
  • 2 terrains
  • 1 industrie

Adresse : Ninoofsesteenweg 1036 1703  Schepdaal

N° IPI : 506675

Site internet : www.hetwoonburo.be