À propos de cette agence

Hélas, nous n'avons pas reçu de traduction en français pour ce contenu.

nl :

Sinds 1968 zijn we al een vaste waarde in onze prachtige badplaats Nieuwpoort. Na jaren alle aspecten uit de vastgoedsector - zijnde seizoensverhuur, jaarverhuur, syndic en verkoop - met passie te hebben uitgeoefend, is ons kantoor sinds 2014 uitsluitend gespecialiseerd in de aan- en verkoop van onroerend goed.

Bij ons ligt de nadruk vooral op het begrip 'TIJD'. Tijd nemen om de verkopende partijen correct in te lichten, maar vooral de tijd nemen om de kandidaat-koper uitgebreid kennis te laten maken met het pand - de markt - de prijzen en vooral de achtergrond van een bestaand eigendom. Als makelaar zijn we dan ook 7 op 7 telefonisch bereikbaar om ons cliënteel optimaal te begeleiden.

Gelegen in DE winkelstraat te Nieuwpoort-bad, en dit als het 2de oudste kantoor te Nieuwpoort, kunt u dan ook rekenen op een professionele kijk op de vastgoedmarkt. Dankzij de nodige opleidingen in het jaar proberen wij onze goede naambekendheid en onze marktpositie elk jaar te versterken, dit gecombineerd met ons uitgebreid netwerk.
Wenst u graag wat meer info, altijd welkom in ons kantoor, wij maken alle tijd voor u vrij.

Tot snel ...
Kevin Deman (BIV 506.753) - 0485 19 22 86 - [email protected]

Adresse : Albert I laan 202 8620  Nieuwpoort

N° IPI : 506.753

Site internet : www.immostrand.be