À propos de cette agence

Hélas, nous n'avons pas reçu de traduction en français pour ce contenu.

nl :

Wij zijn Immo Top Invest, vastgoedexpert in Limburg sinds 2008. Gestart met de verkoop van vastgoed, ondertussen uitgebreid met eigen projectontwikkeling en een topservice van a tot z. We stemmen vraag en aanbod in de vastgoedmarkt nog beter op elkaar af, en ondersteunen je maximaal in de zoektocht naar kopers voor je vastgoed, nieuwe woning of appartement.

Minimale zorgen, maximale service. Je hebt bij ons een vast aanspreekpunt die gespecialiseerd is in zijn of haar tak en al het nodige voor je regelt. Van fotografie en documentatie tot het compromis en zelfs de meterovernames na verkoop. Bij ons bovendien geen dwingende contracten. Je kan onze samenwerking altijd kosteloos opzeggen, met één maand opzeg.

Snel resultaat? Dat bereik je enkel met een uiterst accurate prijssetting, een actieve zoektocht naar kopers, gedrevenheid om trots op te zijn, grenzeloos vertrouwen van zowel opdrachtgever als opdrachtnemer en verrassende inzichten over de service die we als makelaar willen leveren.

Een schatting bij Immo Top Invest is niet alleen gratis, ze is daarnaast ook nog eens enorm professioneel! Ons team kent de regio waarin we actief zijn op haar duimpje en is daarom uitermate geschikt om accurate prijsadviezen te geven. Ben je benieuwd naar de waarde van je eigendom en wens je deze te verkopen?

Neem gerust contact met ons op voor een realistische schatting van uw pand.

Adresse : Guldensporenplein 4.1.01 3500  Hasselt

N° IPI : 506564

Site internet : www.immotopinvest.be/