À propos de cette agence

Hélas, nous n'avons pas reçu de traduction en français pour ce contenu.

nl :

IMMO BEL AIR: GEGROEID VAN BESCHEIDEN IMMO- EN SYNDIC KANTOOR TOT GEVESTIGDE WAARDE IN OOSTENDE, MARIAKERKE EN BREDENE!

Ooit begonnen als een bescheiden immo- en syndic kantoor, is Immo Bel Air vandaag een vaste waarde in de regio Oostende, Mariakerke en Bredene. De sleutel tot deze gestage groei is onze persoonlijke aanpak, service en de zorg voor het vakmanschap.

Elk dossier opnieuw zetten onze toegewijde verkopers de schouders onder de verkoop van woningen alsof het hun eigendom is. Over alle bijhorende documenten (bodemattest, stedenbouwkundige informatie, elektriciteitskeuring en energieprestatiecertificaat, notariële document) hoeft u zich al evenmin zorgen te maken.


ALTIJD AAN JE ZIJDE BIJ KOOP OF VERKOOP VAN JE EIGENDOM

Met passie en toewijding bijten we ons vast in je woondromen: we laten niet los tot we net die woning of dat appartement gevonden hebben dat voor het volle pond voldoet aan je wensen. Wij gaan net zo lang door tot we de droomwoning vinden die aan al je eisen beantwoordt.

Een vlotte verkoop of aankoop van een woning of appartement in de wijde regio Oostende: die begint bij ons op kantoor, met ons team, onze mensen. Die allemaal doordrongen zijn van de basisfilosofie van Immo Vastgoed: we begeleiden kopers enverkopers vanaf de eerste contactname tot ze de sleutel uit handen geven of in handen krijgen.


VERTROUWEN BIJ KOOP, VERTROUWEN BIJ VERKOOP

Jarenlange ervaring maakt ons vandaag sterker dan ooit. En zoiets, zoiets bouw je alleen op in vertrouwen en wisselwerking met koper en verkoper! Door onze centrale ligging in het hartje van Oostende, Mariakerke en Bredene, hebben wij de ideale droomlocatie om koper en verkoper te verbinden.

Adresse : Zeedijk 148 8400  oostende

N° IPI : 505.564

Site internet : www.immo-bel-air.be