À propos de cette agence

U wenst te verkopen, te verhuren, advies te krijgen of uw woning te laten schatten. Door met ons contact op te nemen neemt u de juiste beslissing. Vraag vrijblijvend de referenties op van onze talrijke uiterst tevreden klanten. Onze sterktes maken immers het verschil !Onze sterktes:

- Professionele onderhandelingstechnieken op basis van ervaring en opleiding. Dit leidt altijd tot meerwaarde. U kiest voor ervaring en zekerheid.

- Eén vaste, ervaren, betrouwbare en degelijk opgeleide contactpersoon, bijgestaan door een team van partners waarmee wij samenwerken.

- Zeer vlotte verkoop. Wij streven ernaar onze panden binnen de 3 maand te verkopen aan de hoogst mogelijke waarde. Bij 9 op de 10 verkopen slagen wij hierin.

- Een vlotte verkoop is mogelijk dankzij een zeer actieve verkoopstrategie, waarbij wij onder andere zelf actief op zoek gaan naar kopers voor elke woning die wij in portefeuille hebben.

- Publiciteit via diverse kanalen, ook in de geschreven pers (krant).

- Voortdurende instroom van nieuwe kandidaat-kopers, aan wie wij elke nieuwe woning persoonlijk voorstellen.

- Eenmaal met ons samengewerkt, komen onze klanten bij ons terug. Daarom is onze slogan: ?Partner in vastgoed?.

- Referentieadressen van onze tevreden klanten.

- Uitstekende relaties met de notarissen in de regio.

- Duidelijke overeenkomsten en waterdichte compromissen.

- Vrijblijvende schatting van uw woning.ImmoPartner wordt ook úw partner in vastgoed. Neem daarom contact op het nr. 09 336 03 83 (Christof Fontaine) of www.immo-partner.be.

Wij staan 6 op de 7 dagen ter beschikking van onze klanten.

Adresse : Gemeenteplein 23B 9090  Melle

N° IPI : 506.755

Site internet : www.immo-partner.be