À propos de cette agence

Hélas, nous n'avons pas reçu de traduction en français pour ce contenu.

nl :

Mensen vragen ons dikwijls : hoe komt het dat jullie steeds zo’n mooie panden in portefeuille hebben? Het antwoord is simpel en veelbetekenend: elk huis heeft karakter, je moet het enkel tonen zodat mensen het kunnen zien.

Dat is altijd onze filosofie geweest : hoe kunnen we het beste uit een pand halen waardoor we soulmates voor de woning vinden ? Passie, inspiratie, verbeelding, een vleugje lyriek, af en toe wat zen, ervaring, dynamiek, kort op de bal spelen, anders zijn dan de anderen : we blijven het doen en we zoeken nog steeds hoe het beter kan.

Van de vastgoed prehistorie tot de high tech real estate van vandaag – zijn we thuisgekomen in de St Jakobsstraat,op een topligging vlakbij Geldmuntstraat, Eiermarkt en Markt, een typisch Brugs pand met dubbele trapgevel, brede etalages
waar we nog meer dan vroeger het accent kunnen leggen op de presentatie van onze woningen, een stijlvol én warm kantoor waar er naar U geluisterd wordt, met voldoende ruimte voor ieders privacy, waar we samen zoeken naar het huis van Uw dromen, dit alles op een directe en aimabele manier zonder franjes.

‘Charme is niets anders dan karakter met grote uitstraling’.

Adresse : Sint Jacobsstraat 3-5 8000  Brugge