Retour aux résultats

Pantheon Vastgoed BV

À propos de cette agence

Hélas, nous n'avons pas reçu de traduction en français pour ce contenu.

nl :

Al meer dan 15 jaar uw vertrouwenspartner voor alle vastgoedtransacties. Steeds een persoonlijke aanpak van uw dossier (verhuur & verkoop) met veel passie voor het vak!
Ervaren vastgoedexperten die uw pand realistisch en correct waarderen (ook beëdigd schatter) Onze klanten keren steeds terug en dat doet ons veel plezier. U kan bij ons terecht voor alle attesten alsook voor de opmaak van het EPC, de asbestinventaris, enz onze medewerkers staan voor u klaar dus geen lange wachttijden.

Openingsuren: Van maandag tot en met vrijdag van 09u tot 12u. In de namiddag werken wij op afspraak - op ons kantoor of bij u thuis - zodat we voldoende tijd voor u kunnen vrijmaken. Op zon- en feestdagen zijn we gesloten.

Spanje: Uit een ruim aanbod Spaans vastgoed bieden wij ENKEL de panden aan die financieel en juridisch in orde zijn. Wij werken enkel op maat en volgens uw budget. We organiseren videocalls met onze Belgische partners aan de Costa's en nadien kan u de projecten en woningen of appartementen van uw keuze ter plaatse gaan bezoeken met onze Nederlandstalige experten. U kan alle referenties checken bij klanten die reeds gekocht hebben, geen verrassingen maar duidelijke info en natuurlijk een goede service van A tot Z.

9 Propriétés

2 nouveaux

Portefeuille de biens en vente de l'agence

  • 9 maisons

Adresse : Hoogstraat 5 9450  Haaltert

N° IPI : 504906