À propos de cette agence

Hélas, nous n'avons pas reçu de traduction en français pour ce contenu.

nl :

Een frisse aanpak!

Nieuwe tijden, nieuwe technieken!
Een vastgoed verkopen/verhuren aan de huidige marktvoorwaarden wordt steeds moeilijker .
Een originele kijk op de zaken wordt daarom ook meer noodzakelijk om uw vastgoed op een vlotte manier aan de man te brengen.

Weg met de bureaucratie!

Omdat wij (bewust) op een kleinschalige manier zaken doen, krijgt ELK pand bij ons de aandacht die het verdient.
Geen onpersoonlijke dossiers, maar een regelmatige opvolging naar wens en op maat van de klant.

Groot bereik vs. een enorm klantenbestand!

Door onze jarenlange expertise in de bank- en verzekeringswereld hebben wij een aanzienlijk klantenbestand opgebouwd. Een niet te onderschatten troef!

No-nonsense!

Geen verkooppraatjes die uw oren doen tuiten, maar een duidelijke uitleg over onze service en de plaats van uw vastgoed in de huidige markt.
Hierbij is een realistische prijsbepaling noodzakelijk! Ook voor ons is het immers belangrijk dat uw pand op een vlotte manier een nieuwe bewoner krijgt. Uiteraard aan de voorwaarden die u ons oplegt!

Sociale media!

We worden dagelijks overspoeld door berichten van Facebook, Twitter, enz. Waarom deze stroom dan niet gebruiken om ook uw vastgoed te promoten? Panden worden “geliked” , “gedeeld” of krijgen een complimentje. Hierdoor gaat uw vastgoed razendsnel over de tong!
Neem zeker eens een kijkje op onze Facebookpagina klik hier en ervaar het zelf.

Full Service!

Graag bieden wij uw een volledig informatiepakket aan! Uw koper wenst een krediet? Uw huurder wil een brandverzekering? De waarborg moet op een geblokkeerde rekening geparkeerd worden? Wat gebeurt er met uw woning bij overlijden?U wenst informatie over een investeringsvastgoed? GEEN PROBLEEM! Ook hiervoor kan u steeds (vrijblijvend!) bij ons terecht!

Geen verkoop = geen kosten!

Nog niet helemaal overtuigd van onze service? Spring gerust volledig vrijblijvend even binnen! Dan kunnen we kijken hoe we u PERSOONLIJK van dienst kunnen

Adresse : Kerkstraat 15 2380  Ravels

N° IPI : 507.005