À propos de cette agence

Hélas, nous n'avons pas reçu de traduction en français pour ce contenu.

nl :

VB Partners Immobiliën is een dynamisch en professioneel vastgoedkantoor actief in de bemiddeling van zowel residentieel als professioneel vastgoed en beschikt over een uitstekende expertise op vlak van commercialisatie van nieuwbouwprojecten.
VB Partners heeft vijf strategisch gelegen kantoren waardoor zowel de regio Antwerpen Centrum alsook het Noorden, Oosten en Zuiden van Antwerpen uitstekend kunnen bediend worden.
De kantoren zijn steeds gelegen op een AAA locatie met uitstekende visibiliteit in Antwerpen (Korte Nieuwstraat 4), Ranst (J. Persijnstraat 1), Kapellen (Stationsstraat 2), Wijnegem (Turnhoutsebaan 175) en Lint (Liersesteenweg 1)
VB Partners is vernieuwend inzake marketing waardoor we steeds een maximaal publiek kunnen bereiken om uw eigendom op een zo snel en efficiënt mogelijke manier te kunnen verkopen. Dit alles onder het motto 'een persoonlijke benadering met een professionele omkadering'.
Wil U een vrijblijvende waardebepaling of een vrijblijvend onderhoud om te kijken hoe we werken? Aarzel niet van ons te contacteren op 03 337 50 70 of [email protected]

Adresse : Turnhoutsebaan 175 2110  Wijnegem