À propos de cette agence

Hélas, nous n'avons pas reçu de traduction en français pour ce contenu.

nl :

Walbers Immo is "Sterk in uw HUISwerk". Reeds meer dan 25 jaar zijn wij actief als vastgoedkantoor.

Door onze betrouwbare waardebepalingen (uitgevoerd door een expert en gediplomeerd schatter), de opmaak van een volledig en sluitend verkoopdossier en onze garantie : Geen verkoop = Geen kosten, krijgen wij jaar na jaar het vertrouwen van een 100 tal eigenaar/verkopers om een koper te zoeken voor hun woning. Zo verkochten wij ondertussen al meer dan 1500 panden en beschikken wij over meer dan 2.500 zoekende klanten in onze klantenbestand alvorens 1 advertentie te hoeven zetten.

Bent u van plan uw woning te verkopen ? Informeer naar een GRATIS en VRIJBLIJVENDE waardebepaling van uw woning en onze verkoopsvoorwaarden. U vindt deze terug op www.walbersimmo.be Misschien kennen wij de koper van uw woning al ?

Walbers Immo is vooral actief in de Gemeenten : Willebroek, Blaasveld, Tisselt, Heindonk, Heffen, Leest, Battel, Hombeek, Ramsdonk, Kapelle o/d Bos, Londerzeel, Breendonk, Puurs, Ruisbroek, Bornem, Liezele, Eikevliet, Boom en Mechelen.

Bent u op zoek naar een woning ? Schrijf u in op onze website www.walbersimmo.be en wordt op de hoogte gehouden van onze nieuwste panden.

Adresse : Dr. Persoonslaan 15 b 2830  Willebroek

N° IPI : 501177

Site internet : www.walbersimmo.be