Maison à vendre

255000€

4 chambres 292 mètres carrés

Immoweb code : 10129606
Immoweb code : 10129606

Aperçu

4 chambres
1 salle de bains
292 mètres carrés habitables
652 mètres carrés de terrain

Description

Maison

Désolé il n'y a pas de traduction française. In het landelijke Buvingen, deelgemeente van Gingelom, houden we halt bij deze woning gelegen in de Truilingenstraat nummer 50. We bevinden ons op een rustige locatie maar toch is er een vlotte verbinding naar het centrum van Gingelom waardoor alle faciliteiten binnen handbereik zijn. Ook zijn omliggende gemeenten zoals Landen en Sint-Truiden vlot bereikbaar.
Deze charmante gesloten bebouwing dateert van eind 20ste eeuw en is gelegen op een perceel van 6a52ca. De woning zelf is toe aan een grondige afwerking maar heeft bijzonder veel potentieel. De huidige eigenaar is reeds begonnen met de grote werken. Zo werden er nieuwe ramen geplaatst, nieuwe vloeren, een bijbouw, betere dakisolatie, etc.
Bij het betreden van de woning komt men terecht in de inkomhal. Deze verleent ons meteen toegang tot de leefruimte. Aangrenzend treffen we de keuken. Achter de leefruimte en de keuken vinden we de lichtrijke veranda terug.
Verder kan men op het gelijkvloers nog een praktische bergruimte en een af te werken badkamer terugvinden.
Via de trap in de inkomhal bereikt men het verdiep. Hier treffen we de vier zeer ruime slaapkamers alsook de nieuwe badkamer.
Grote troef aan de woning is de inpandige garage.
Bijkomende troef aan de woning is de zeer ruime en praktische veranda.
De woning is eveneens voorzien van een zeer ruime zolder en een kelder.
Hebben wij uw interesse kunnen wekken? Maak dan snel een afspraak via

Contacter