Appartement à vendre

1 chambre 70 mètres carrés

Immoweb code : 10210964
Immoweb code : 10210964

Aperçu

1 chambre
1 salle de bains
70 mètres carrés habitables
Étage : 0

Description

Appartement

Désolé il n'y a pas de traduction française. Dit gelijkvloers appartement is gelegen in een rustige verkaveling in Duffel-Oost en bevindt zich in een recent gebouw (2013). Het appartement beschikt over een optimale indeling waardoor elke ruimte nuttig kan worden gebruikt. Zo betreedt u het appartement via de hal die toegang verleent aan alle andere ruimtes. U vindt hier het afzonderlijk gastentoilet, maar ook de handige berging met afvoer wasmachine/droogkast terug. De badkamer is voorzien van alle comfort met voldoende kastruimte en heerlijk ligbad met douchestang. De ruime slaapkamer heeft dankzij zijn lengtematen voldoende plaats voor een dubbelbed én grote kledingkast. De woonkamer met open keuken die wederom voorzien is van alle comfort geniet veel daglicht dankzij het grote raam dat zich bijna over de hele breedte van de woonkamer uitstrekt. Extra troeven zijn de ondergrondse autostaanplaats en privatieve kelderberging waar u nog extra opbergruimte terugvindt. Ondergronds bevindt zich eveneens een gemeenschappelijke fietsenstalling. Dit alles te bereiken per trap of lift!
Wanneer je het appartementsgebouw buiten wandelt, bots je meteen op een gezellig plein met zitgelegenheid en speeltuin. De rustige buurt zorgt voor een ontspannende woonomgeving waar voldoende fiets-en wandelmogelijkheden zijn.

Ook ideaal voor investeerders! Momenteel wordt het appartement stabiel verhuurd aan een huurprijs van +- €750,00 excl. gem. kosten.
Contacteer ons snel voo

Contacter