Penthouse à vendre

*

3 chambres 125 mètres carrés

Immoweb code : 9402481
Immoweb code : 9402481
*hors taxes

Aperçu

3 chambres
1 salle de bains
125 mètres carrés habitables
Étage : 3

Description

Hélas, nous n'avons pas reçu de traduction en français pour ce contenu.

Nl :
Deze penthouse behoort toe aan het nieuwbouwproject (Res. Antoinette), een realisatie van Mevaco, welke zich bevindt op de oude site van 'Het Withof' te Knesselare. Gezien de ligging in de centrumstraat (Veldstraat), is de bereikbaarheid optimaal.
Het project bestaat uit twee fases, waarbij op vandaag de eerste fase (het gebouw kant Veldstraat) wordt gerealiseerd.

Dit appartement op de derde verdieping bevindt zich links in het gebouw. Met zijn oppervlakte van 125 m² en bijhorende terrassen , geniet je van alle rust en comfort! Het prachtige uitzicht is hier de absolute troef!

De groenvoorziening over de volledige site, bestaande uit het centrale binnentuinpark en groene aanplanting rondom de gebouwen, geeft je het natuurgevoel in dezegemeentekern.

De appartementen worden met de grootste zorg opgebouwd en afgewerkt, waarbij alle hedendaagse comfort voorzien is. Denk maar aan onder andere: Centrale verwarming door middel van een individuele warmtepomp (diepteboring) in combinatie met vloerverwarming over het volledige appartement (passieve koeling in de zomer is tevens voorzien!), uiterst gunstige isolatie (zowel thermisch als akoestisch) waarbij de appartementen vallen onder de BEN-normen (voordeel van -50% korting op de onroerende voorheffing de eerste 5 jaar), de toepassing van zonnepanelen, ...

De koper behoudt de vrije keuze tot aankoop van ofwel een ondergrondse autostaanplaats met bijhorende kelderberging of afgesloten ondergrondse garagebox. Tevens b

Ce bien fait partie d'un projet

Contacter