Maison à vendre

3 chambres 206 mètres carrés

Immoweb code : 9961199
Immoweb code : 9961199

Aperçu

3 chambres
1 salle de bains
206 mètres carrés habitables
1035 mètres carrés de terrain

Description

Maison

Désolé il n'y a pas de traduction française. ONDER OPTIE!!!

Op één van de meest begeerde locaties in Kapelle-op-den-Bos bevindt zich deze ruime maar op te frissen bungalow op een zuidwest georiënteerd perceel van 10a 35ca met achteraan uitzicht op de velden en vooraan uitzicht op het kanaal. Momenteel zijn er 3 slaapkamers maar er is nog voldoende ruimte ( 73 m²) om 2 extra slaapkamers toe te voegen. De woning beschikt over een vloeroppervlakte van +/- 206 m² met bovendien nog een inpandige garage (extra 62 m²) en extra polyvalente zolderruimte van 72 m² (in totaliteit dus +/- 300 m² vloeroppervlakte !!!). Aan de vele mogelijkheden is zeker geen gebrek!

De woning is als volgt ingedeeld: op het GELIJKVLOERS inkomhal met vestiaire, leefruimte (58m²) met living en eetkamer, keuken, 1 slaapkamer met de gerenoveerde badkamer, veranda, wasplaats, 2de badkamer en 1 zéér ruime inpandige garage (+/- 62 m²). Ideaal voor de handige Harry's onder ons of voor diegene met een uit de hand gelopen hobby! Op het 1STE VERDIEP vinden we de overloop en 2 ruime slaapkamers van elk 22m². Indien een opening wordt gemaakt op het 1ste verdiep dan komen we terecht in de ruimte boven de garage waar we nog eens een vloeroppervlakte hebben van +/- 73 m² !!! Ter info: de haag op de foto achteraan is ondertussen wel weggehaald.

Kortom: een woning met énorm veel potentieel met een fantastische en aangename ligging maar toch nabij het centrum van Kapelle-op-den-Bos waar je de nab

Contacter