Villa à vendre

1950000€

5 chambres 447 mètres carrés

Immoweb code : 9988044
Immoweb code : 9988044

Aperçu

5 chambres
3 salles de bains
447 mètres carrés habitables
42051 mètres carrés de terrain
Visite virtuelle

Description

Hélas, nous n'avons pas reçu de traduction en français pour ce contenu.

Nl :
Schitterend landhuis met bijgebouwen (ca. 700 m²) op prachtig stuk grond van 42.051 m² gelegen op gunstige locatie te Turnhout. Het eigendom is omgeven door veel groen. U geniet hier van absolute privacy! De villa dateert origineel van 1970, maar werd in 2010 compleet gerenoveerd en is bijgevolg perfect instapklaar. Ze kan ook mogelijk dienst doen als kangoeroewoning, gezien de gelijkvloerse verdieping is ingericht als appartement.

Op de gelijkvloerse verdieping treft u aan de voorzijde de inkomhal dewelke toegang biedt naar de verschillende ruimten. Zo treft u op de begane grond een ruim appartement met 1 à 2 slaapkamers, een ingerichte badkamer met inloopdouche en dubbele lavabo, een mooie leefruimte met open ingerichte keuken voorzien van alle apparatuur. Verder treft u nog een grote achterinkom met veel opbergmogelijkheden, alsook een praktische wasplaats en een technische ruimte.

Achter een glazen wand hebt u de trap naar de bovenverdieping. Deze verdieping werd hoogwaardig afgewerkt met parket, luxe ingebouwde kasten, hoge deuren tot tegen plafaond,.... en geniet vanuit alle ruimten van een schitterend uitzicht over de weilanden. Deze verdieping omvat een luxe keuken met 2 eilanden voorzien van alle moderne apparatuur van Miele (2 ovens, stoomoven, inductiekookplaat, vaatwasser, koelkast,... ). Praktische bergplaats aanwezig achter de keuken. De keuken baadt in het licht dmv de grote glaspartijen en heeft eveneens dmv een grote schuifraam toegang tot het fantastisc

Contacter