Brunello

Pas de prix

1 - 2 chambres 69 - 77 mètres carrés

Immoweb code : 7512406

Aperçu

1 - 2 chambres
69 - 77 mètres carrés

Description

Hélas, nous n'avons pas reçu de traduction en français pour ce contenu.

Nl :
Deze moderne en zuidgerichte residentie gelegen in het centrum van Wenduine wordt weldra gebouwd op amper 100m van het strand en vlakbij het Astridplein met zijn speeltuin en tennisvelden.

Zuidgerichte type appartementen met twee slaapkamers waarbij de woonkamer uitgeeft op een mooi terras met vlot plaats voor een tafel en twee stoelen. Ook een zonovergoten penthouse met een werkelijk zeer ruime zonneterras. U krijgt een volledig ingerichte luxe keuken voorzien van werkblad of composiet, alle moderne toestellen zoals vaatwasser en combi-oven zijn inbegrepen.

In de badkamer is er een inloopdouche voorzien en een hedendaags badkamermeubel, de faiencetegels zijn tot het plafond afgewerkt. Verder een apart hangtoilet en een handige berging met aansluiting voor wasmachine.

THUIS IN UW NIEUW APPARTEMENT
U wordt uitgenodigd bij alle leveranciers zodat u zelf de inrichting van uw nieuw appartement kiest, standaard zijn inbegrepen; inloopdouche in de badkamer, granieten werkblad in de keuken, een keramische tegelvloer met een waarde van 85 €/m2.

Voor het comfort van de toekomstige bewoners wordt er extra aandacht besteed aan de isolatie, zowel thermisch als akoestisch, bovendien bevindt zich op het gelijkvloers een fietsenberging en mogelijkheid tot aankoop van een garage..

Residentie Brunello biedt u een verblijf vlakbij de zee waar u kan genieten in een oase van rust.

Toutes les propriétés

Contacter