SKY one

De 540600€ À 674700€

1 - 3 chambres 64 - 140 mètres carrés

Immoweb code : 6815503

Aperçu

1 - 3 chambres
64 - 140 mètres carrés

Description

Hélas, nous n'avons pas reçu de traduction en français pour ce contenu.

Nl :
Het prestigieuze nieuwbouwproject “SKY one” verwelkomt u in een oase van luxe en rust aan de vernieuwde Vaartkom in Leuven. Met zijn opvallende, onregelmatige architectuur en toonaangevende materialen is “SKY one” een echt baken in de Leuvense Vaartkom. Het gebouw telt drie ondergrondse verdiepingen, met parkeerplaatsen en bergingen. Bovengronds huist het complex 2 commerciële ruimtes, 35 luxueuze appartementen en 2 unieke penthouses.
In al deze hoogwaardige, energiezuinige nieuwbouwappartementen (met 1 tot 3 slaapkamers) staat alles in het teken van stijlvol wonen, van de luxueuze materialen tot de uitzonderlijke, zuidelijk gerichte terrassen met een uniek uitzicht op Leuven en de Vaart. “SKY one” staat synoniem voor aangenaam wonen en leven… en dit alles op een heel bijzondere plek in Leuven.

Maar ook als investering is "SKY one" een uitstekende keuze. Bovendien geniet je van een zorgeloze investering dankzij onze eigen beheer- en verhuurdienst indien gewenst. Meer weten? Bel ons vandaag nog en kom er alles over te weten, 0495 38 70 38!

Toutes les propriétés

Contacter