Appartement à louer

945€ + 40€ par mois

3 chambres 110 mètres carrés

Immoweb code : 8796670

Aperçu

3 chambres
1 salle de bains
110 mètres carrés habitables
Disponible le : 01/09/2020
Étage : 2

Description

Hélas, nous n'avons pas reçu de traduction en français pour ce contenu.

Nl :
Goed gelegen, instapklaar appartement met 3 ruime slaapkamers, zonneterras en autostaanplaats.

Dit appartement is gelegen op de tweede verdieping in een gebouw met lift en is als volgt ingedeeld: centrale inkom- en nachthal met ruimte voor vestiaire, woonkamer van 40 m² met aanpalend zonneterras van ± 11 m², volledig ingerichte keuken met alle toestellen (ceramische kookplaat, dampkap, oven, vaatwas, ijskast ...), berging aanpalend aan de keuken, afzonderlijk toilet met handwas, 3 ruime slaapkamers van 14,9 m², 10,3 m² en 10 m² en een ingerichte badkamer met 2 lavabo's in meubel, ligbad met handdouche en aansluiting voor wasmachine/droogkast. Een private kelderberging en ondergrondse autostaanplaats zijn inbegrepen. Mogelijkheid ... voor tweede buitenparking.

Het appartement is gebouwd in 2004 en zeer goed onderhouden. Tegelvloeren over de volledige oppervlakte, volledig ingerichte keuken en badkamer. Individuele centrale verwarming op aardgas.

Gelegen in een zeer rustig gebouw is dit appartement geschikt voor maximaal 4 personen en beschikbaar vanaf 1 september 2020. Het wordt verhuurd met een huurovereenkomst van minimaal drie jaar. De huurwaarborg bedraagt drie maanden huur (€ 2.835,00). Maandelijkse kosten: € 40,00 (inclusief gemeenschappelijk verbruik elektriciteit & water, lift ...).

Bezichtiging mogelijk na telefonische afspraak.

Contacter