Triplex à louer

1415€ par mois

3 chambres 181 mètres carrés

Immoweb code : 9233364

Aperçu

3 chambres
2 salles de bains
181 mètres carrés habitables
Disponible le : 01/05/2021
Étage : 2

Description

Hélas, nous n'avons pas reçu de traduction en français pour ce contenu.

Nl :
Zeer goed gelegen, rustig triplex-appartement van 181m², dat achteraan uitgeeft op de Antwerpse kruidtuin. Schitterend gelegen in een mondaine straat, in het hartje van de trendy Theaterbuurt. Terras van 13m² is volledig zuid-gericht. Via een grote glaspartij achteraan baden de leefruimtes in een zee van licht. Het appartement beschikt over een autostaanplaats en een berging. Elektrische verwarming met airco. Overal beuken parket.
Verd.2: inkomhall met gastentoilet, ruime berging; hoofdslaapkamer (5,4x4,5m) ; badkamer (ligbad, 2 lavabo's, WC).
Verd. 3: ruime living; volledig ingerichte keuken (veel kasten, koelkast, kookvuur, dampkap, vaatwasmachine, oven), met aansluitend gezellig terras met bergkast.
Verd. 4: slaapkamer op parket met annex badkamer (ligbad, lavabo en toilet) en 3de kamer die kan dienen als logeerkamer of bureau, deze kamer heeft dankzij het grote raam een fantastisch uitzicht over de Kruidtuin.
Alg. kosten: 200 euro (incl. water; onderhoud lift gebouw en privé-lift, onderhoud gemene delen). Autostaanplaats aan 120 euro/mnd. Resultaat EPC: 121 kWh/m². Voorzien van gordijnen alsook verduistering voor de veluxramen.

Contacter