Appartement à louer

2 chambres 95 mètres carrés

Immoweb code : 7929624
Immoweb code : 7929624

Aperçu

2 chambres
1 salle de bains
95 mètres carrés habitables
Étage : 2

Description

Hélas, nous n'avons pas reçu de traduction en français pour ce contenu.

Nl :
Voor uitgebreide info, surf naar www.SWEVERS.be! - In Beringen, vlak aan het centrum, staat dit ruime appartement te huur. Het gaat om een aangenaam appartement met een bewoonbare oppervlakte van 94,52 m2 en een zuidoostelijke oriëntatie. Je vindt het appartement terug op de eerste verdieping. De gehele bouw werd geplaatst in 2001, waardoor je geniet van een moderne look.

Op het appartement vind je een prachtige leefruimte terug met ramen langs drie kanten. Je geniet hierdoor van een zalige lichtinval. De woonkamer heeft een oppervlakte van bijna 35 m2. De halfopen keuken zorgt voor een fijn samenzijn. De keuken is volledig ingericht met toestellen. Zo vind je hier alles terug wat je nodig hebt. Tijdens het koken geniet je van eenaangenaam uitzicht op het terras. Het terras van het appartement is 4,2 m2 groot en beschikt over een knappe, houten terrasvloer. Aan de andere kant van het appartement vind je het slaapgedeelte. Je vindt hier twee slaapkamers terug van respectievelijk 11,7 m2 en 13,3 m2 groot. Beide kamers hebben een warme , gezellige vloer. Ideaal voor in de slaapkamer. De badkamer van het appartement biedt alles erop en eraan: douche, ligbad, lavabomeubel en ruimte genoeg voor het linnengoed.

Belangrijk om te weten is dat de EPC-waarde van dit appartement zeer laag ligt (149 kWh). Dat betekent lage rekeningen! Verder hoort er bij dit appartement een standplaats. In de buurt vind je voldoende parking voor eventuele bezoekers! Aangezien je hier in h

Contacter