Duplex à louer

750€ + 50€ par mois

1 chambre 65 mètres carrés

Immoweb code : 4121564

Aperçu

1 chambre
1 salle de bains
65 mètres carrés habitables
Étage : 2

Description

Hélas, nous n'avons pas reçu de traduction en français pour ce contenu.

Nl :
Gesitueerd op een steenworp van het stadscentrum in de heropgewaardeerde Voorhaven. De buurt heeft een optimale aansluiting aan het openbaar vervoer en de grote verkeersaders.
De loft situeert zich op de tweede verdieping van loods 22, een geklasseerd pakhuis dat deel uitmaakt van de grootste geklasseerde site van Gent. Vanuit de grote glaspartij en dakvlakramen heb je zicht op de unieke staalstructuur van de loods en een nieuw aangelegd stadspark.
De loft heeft een totale oppervlakte van 65m² en beschikt over een inkom, vestiaire, berging, badkamer, keuken, leefruimte, mezzanine slaapkamer en zolder. De volledig uitgeruste keuken beschikt over een keramische kookplaat, dampkap, frigo met vriesvak, vaatwas, combi oven. In de keukenberging is ruimte voor een diepvries. In de berging is een voorziening voor wasmachine en droogkast.
In de badkamer is een inloopdouche met raindance shower voorzien, naast een lavabomeubel met kolomkast, handdoekradiator en hangtoilet.
In de mezzanine slaapruimte is een volledige wand voorzien van dressingkasten.
De loft beschikt over centrale verwarming, airco en een ventilatiesysteem.
De volledig nieuw ingerichte loft straalt luxe en sfeer uit, doordat industrieel erfgoed ingevuld wordt met hedendaags design.

Contacter