Appartement à louer

850€ + 90€ par mois

2 chambres 86 mètres carrés

Immoweb code : 9051645

Aperçu

2 chambres
1 salle de bains
86 mètres carrés habitables
Disponible le : 01/01/2021
Étage : 2

Description

Appartement met uitzicht op de Brugse Vaart

Mooie ligging in de Brugse Poort. Aan de voorkant van op de tweede verdieping een prachtig uitzicht op het kanaal de Brugse Vaart. Je kijkt net onder de kruin van de bomenrij. Rustige autoluwe straat met veel voetgangers en fietsers en een fietsersbrug vlakbij. Het uitzicht aan de voorkant én de achterkant geven een groot gevoel van ruimte. Mobiscore 9,5 op 10. Energiezuinig, verwarming op gas. Vriendelijke, rustige buren.


De inkomhal geeft uit op de twee slaapkamers, het aparte toilet, de badkamer (met bad en douchekop, lavabo’s en wasmachine) en de ruime living met open keuken. In de open keuken is er een koelkast met vriesvak en vaatwas.

Er zijn twee terrassen met balustrade. Het ene terras is lang en smal, 60 cm breed, en er is geen plaats om te zitten. Het andere terras is een kloeke vierkante meter groot en er is plaats voor een kleine vierkanten tafel en twee stoelen.


Er hoort een garage bij het appartement. De garages zijn aan de achterkant toegankelijk via een toegangspoort met code en afstandsbediening. Momenteel is de garage verhuurd (100 euro per maand) maar het valt te bespreken om dit contract over te nemen. De garage is niet in de huurprijs inbegrepen. Er is daarnaast een gemeenschappelijke fietsenstalling.

Contacter