Appartement à louer

800€ + 50€ par mois

2 chambres 67 mètres carrés

Immoweb code : 9504333
Immoweb code : 9504333

Aperçu

2 chambres
67 mètres carrés habitables
Disponible le : 01/11/2021
Étage : 4

Description

Hélas, nous n'avons pas reçu de traduction en français pour ce contenu.

Nl :
OPGELET: om dit pand te huren of bezichtigen vragen wij steeds eerst een virtueel bezoek te brengen aan het pand. Ga hiervoor naar www.rosseel.be en vul de referentie XE152 in in het veld ‘zoek’ bovenaan rechts. Kies dan ‘360°’. De website helpt je nu verder voor de volgende stappen.
Op de 4e verdieping van een nog recent gerenoveerd appartementsgebouw in Ledeberg vindt u dit goed onderhouden appartement.
De ruime living heeft een open keuken met oven, kookplaat, vaatwas en koelkast. Via het grote raam komt veel licht naar binnen.
In de hal is er een toilet en berging met aansluiting voor een wasmachine. De badkamer heeft een mooie inloopdouche en lavabo en de 2 slaapkamers bezitten elk een zuidelijk gericht terras.
In de kelder is er nog een tweede berging en uw fiets kan veilig in de fietsenberging geplaatst worden.
Ideaal voor wie op wandelafstand van het centrum van Gent wil wonen! De pendelaars zitten dichtbij het station en je rijdt direct de oprit van de autostrade op. In de buurt zijn verschillende winkels en op zondagmorgen kan je naar de gezellige markt op het Ledebergplein. Het appartement is beschikbaar vanaf 1/11/2021 of vroeger. Provisie gemeenschappelijke kosten is 50 €/maand

Contacter