Appartement à louer

875€ par mois

2 chambres

Immoweb code : 9426431
Immoweb code : 9426431

Aperçu

2 chambres
1 salle de bains
Étage : 1

Description

Hélas, nous n'avons pas reçu de traduction en français pour ce contenu.

Nl :
Volledig instapklaar gemeubeld appartement op de eerste verdieping bestaande uit modern ingerichte ruime living en keuken, badkamer, afzonderlijk toilet, 2 slaapkamers waarvan ook één ingericht als bureel, berging, private kelder en op het zuiden gericht terras. Er is mogelijkheid voor een garagebox onder het gebouw.
Het appartement heeft alle nutsvoorzieningen zoals onder meer digitale TV, internet en wasmachine. De keuken is volledig ingericht met o.m. grote frigo, kookplaat, oven, microgolf, afwasmachine, servies, potten, pannen en bestek.
Het appartement is gelegen op een topligging te Hasselt-Centrum, Capucienenstraat 22/3, in een rustige buurt recht tegenover het 4 sterren hotel Radisson Blue en op enkele tientallen meters van het nie uwe stadhuis en het Virga Jesse ziekenhuis.
De huurprijs bedraagt 875 euro per maand.
Het is mogelijk het appartement te huren voor kortere termijn, eventueel alle kosten inclusief op naam van de verhuurder ten bedrage van 250 euro per maand ( waterverbruik, electriciteit , verwarming, digitale TV, wifi, kosten onderhoud en electriciteit gemeenschappelijke delen, verzekering, vuilophaling enz...)

Contacter