Appartement à louer

2 chambres 131 mètres carrés

Immoweb code : 7917916
Immoweb code : 7917916

Aperçu

2 chambres
1 salle de bains
131 mètres carrés habitables
Étage : 2

Description

Hélas, nous n'avons pas reçu de traduction en français pour ce contenu.

Nl :
Voor uitgebreide info, surf naar www.SWEVERS.be! - In Heppen op de Leopoldsburgsesteenweg staat een chique penthouse te huur. Het gaat om een ruim en nieuw appartement dat gebouwd werd in 2012. De bewoonbare oppervlakte bedraagt maar liefst 131,05 m2, je beschikt over twee slaapkamers en geniet van een eigen ondergrondse garageplaats met poort. Nieuwsgierig?

Het appartement bevindt zich op de bovenste verdieping van het complex. Je kan er met de lift naartoe. Bij binnenkomst geniet je meteen van de luxe om je heen: een mooi uitzicht, veel ramen en open ruimtes. Je geniet op die manier van een zeer aangenaam woonvolume. De schitterende woonkamer heeft open keuken. Deze leefruimte heeft in totaal een opervlakte van maar liefst 56 m2. Deeyecatcher? Een centrale keuken met kookeiland. De keuken beschikt over alle toestellen die je nodig hebt: vuur, afwasmachine, dampkap en frigo. Alles is strak en modern ingericht. Bovendien heb je overal rondom deze penthouse de mogelijkheid om op het terras te komen. Zo geniet je hier van een zeer aangenaam binnen- en buitenspel.

Aan de andere kant van de penthouse vind je het nachtgedeelte terug. Je beschikt over een schitterende badkamer met ligbad, inloopdouche en een dubbel lavabomeubel. Alles erop en eraan! Naast de badkamer vind je twee slaapkamers. Deze zijn ruim en genieten van een prachtige houten vloer. De master bedroom heeft eveneens toegang tot het terras. In totaal heeft het terras een oppervlakte van maar liefst 46 m

Contacter