Duplex à louer

600€ + 50€ par mois

2 chambres

Immoweb code : 9305600

Aperçu

2 chambres
1 salle de bains
Disponible le : 01/06/2021
Étage : 1

Description

Hélas, nous n'avons pas reçu de traduction en français pour ce contenu.

Nl :
Dit appartement bevindt zich midden in het hartje van Kaulille centrum net boven het schoonheidssalon.Het appartement heeft zijn toegangsdeur aan de linkerzijde van het gebouw. Wanneer we deze deur openen, nemen we een eerste trap naar boven. Op de eerste verdieping is er een ruime inkomhal waar er zich een aantal deuren bevinden met toegang tot de volgende ruimtes. Wanneer we de eerst deur nemen, komen we in de berging/wasplaats terecht.
Hierin zitten de aansluitingen voor de wasmachine en droger. Daarnaast is er ook nog voldoende ruimte voor een extra koelkast en diepvries te plaatsen. In de berging is er een aparte ruimte voorzien waar het toilet zich bevind. Verder bevindt zich op de eerste verdieping een ruime woon- en eetkamer. Via de schuifpui in de woonkamer is er toegang tot het zeer grote terras! Op het terras is ook nog een tuinhuis voorzien voor extra bergruimte te creëren voor het plaatsen van terrasmeubels en vuilzakken. Het woon- en eetgedeelte is samen met de keuken geplaatst in een U-vorm. Zo is er altijd nog contact met gasten wanneer je zelf in de keuken druk in de weer bent.
De keuken beschikt over een kunststof werkblad, keramisch kookvuur, enkele spoelbak, koelkast, combinatie-oven en een dampkap. Daarnaast beschikt de keuken ook over meer dan voldoende opbergruimte. Bekijk de volledige beschrijving op www.vastgoedrijken.be

Contacter