Appartement à louer

865€ + 25€ par mois

2 chambres 110 mètres carrés

Immoweb code : 9269250

Aperçu

2 chambres
1 salle de bains
110 mètres carrés habitables
Étage : 1

Description

Hélas, nous n'avons pas reçu de traduction en français pour ce contenu.

Nl :
Zeer rustig gelegen appartement met 2 ruime slaapkamers voor 2 tot 3 personen. Volledig geschilderd, INSTAPKLAAR ! Veel lichtinval, overal vloertegels, duurzame afwerking. Elektrische rolluiken in de slaapkamers. Badkamer volledig betegeld, ligbad en dubbele wastafel. Apart gastentoilet volledig betegeld. Aparte berging o.a. voor wasmachine en droogkast op het app. + ruime kelderberging. Zonnig en ruim ZUIDERterras, niet aangrenzend aan ander(e) terras(sen). LIFT in het gebouw. CV op gas. Privé autostaanplaats op niet-overdekt privé-parkeerterrein achter het gebouw uitsluitend voorbehouden aan de bewoners inbegrepen. Stijlvol gebouw, rustig gelegen in doodlopende straat, alles in directe omgeving: winkels, bus, enz.
GÉÉN huisdieren !Ideaal voor personen die in een zeer rustige omgeving wensen te wonen.
In beide slaapkamers is veel lichtinval. De slaapkamers zijn voorzien van verwarming zodat een ervan perfekt kan ingericht worden voor thuiswerk.

Om enkel in contact te treden met ernstige kandidaat-huurders, beantwoord ik uw email of vraag voor bijkomende informatie of bezichtiging van het appartement UITSLUITEND mits vermelding van uw naam, officieel woonadres en telefoonnummer.

Contacter