Appartement à louer

765€ par mois

2 chambres

Immoweb code : 7239496

Aperçu

2 chambres
1 salle de bains
Étage : 0

Description

Hélas, nous n'avons pas reçu de traduction en français pour ce contenu.

Nl :
Residentie Den Eik bundelt veertig assistentiewoningen in het centrum van Retie. Zorgbehoevenden en 65- plussers kunnen er zorgeloos genieten van hun dag en zijn er omringd met alle comfort- en zorgdiensten die ze zelf wensen in te roepen. De flats zijn volledig toegankelijk voor rolstoelgebruikers en zijn allen uitgerust met een noodoproepsysteem dat 24/24u in verbinding staat met het Wit-Gele Kruis.
Onze assistentiewoningen zijn uitgerust met het modernste comfort en variëren in grootte van 75m² tot 115m². Bijkomstig beschikt elke flat over een aangenaam buitenterras van 10 à 30m². Alle flats zijn ruim en hebben veel lichtinval. Huurprijzen starten op € 25,47 per dag. Je huurt dus reeds een flat vanaf € 765 per maand. Als extra troef is er een gezellige ontmoetingsruimte die uitgebaat wordt door de conciërge van het complex. Hier kunnen alle bewoners, bezoekers, buurtbewoners terecht voor een lekker drankje.

De bewoners kunnen ook steeds beroep doen op de woonassistente. Zij is op regelmatige tijdstippen aanwezig in Den Eik en zal indien gewenst de nodige zorgen (zoals thuisverpleging, poetshulp, warme maaltijden,…) voor u regelen.

Interesse ? Kom dan zeker een kijkje nemen!
Tel 0493/25.95.06 - [email protected] - www.dockx.com
Residentie Den Eik - Sint Martinusstraat 34 - 2470 Retie

Contacter