Appartement à louer

925€ + 50€ par mois

2 chambres

Immoweb code : 9348902
Immoweb code : 9348902

Aperçu

2 chambres
1 salle de bains
Étage : 5

Description

Hélas, nous n'avons pas reçu de traduction en français pour ce contenu.

Nl :
Bent u op zoek naar een instapklaar, luxueus appartement met twee slaapkamers en twee ondergrondse autostaanplaatsen in het hartje van Sint-Niklaas? Lees dan snel even verder!

Noteer zeker de aanwezigheid van het prachtige zicht op de Grote Markt, de twee zonnige terrassen waar u in alle rust kan genieten en de toplocatie nabij openbaar vervoer, het centrum van Sint-Niklaas en verschillende handelszaken. Daarnaast zijn de woonkamer en slaapkamers uitgerust met een eiken parketvloer.

Indeling:
Kelder: twee autostaanplaatsen (nr. 28 + 29) en een kelderberging (nr. A5).
Gelijkvloers: een gemeenschappelijke inkomhal met een trappenhal en een lift.

Vijfde verdieping: u komt het appartement binnen langs de ruime inkomhal die u toegan biedt tot de grote woonkamer met veel lichtinval die dankzij de grote ramen een prachtig zicht biedt op de Grote Markt van Sint-Niklaas. De woonkamer is perfect opgesplitst waardoor je de gelegenheid verkrijgt een eetgedeelte en een zitgedeelte te creëren. Vanuit de woonkamer heeft u toegang tot het eerste terras.

Verder is er een gesloten keuken die voorzien is van alle nodige toestellen en comfort. Naast de keuken bevindt zich een berging met aansluitingen voor een wasmachine en een droogkast. Tevens is er een gastentoilet met een handenwasser.

Vanuit de nachthal bereik je dan de twee slaapkamers die beide toegang geven tot het terras achteraan. Tussen de eerste en tweede slaapkamer zit nog een extra nachthal voorzien van

Contacter