Appartement à louer

3 chambres 154 mètres carrés

Immoweb code : 7923634
Immoweb code : 7923634

Aperçu

3 chambres
1 salle de bains
154 mètres carrés habitables
Étage : 1

Description

Hélas, nous n'avons pas reçu de traduction en français pour ce contenu.

Nl :
Voor uitgebreide info, surf naar www.SWEVERS.be! - In Zonhoven, vlakbij het centrum, vind je dit knappe appartement terug. Het gaat om een gerenoveerd appartement met veel ruimte. Je beschikt hier over drie slaapkamers en een zalig zuidelijk georiënteerd terras van maar liefst 24 m2 groot. Nieuwsgierig?

Je vindt het appartement boven een toekomstige dierenartsenpraktijk. Deze eigenaar verhuurt zijn appartement aan jou. Aan de linkerkant van het pand vind je jouw privé-inkom terug. Je neemt hier de trap naar boven en komt meteen in de hal. De hele bovenverdieping van dit pand is voor jou. Dit biedt enorm veel privacy en ruimte. Aan de achterkant vind je de woonkamer terug. Deze geniet van grote raampartijen en een zalige lichtinval door de zuidelijke oriëntatie. Te warm? Even die airco aan! Naast de woonkamer vind je de geïnstalleerde keuken terug. Deze heeft een nieuwe koelkast, een fornuis, afwasmachine, ... . Kortom, alles erop en eraan! Bovendien biedt de keuken voldoende ruimte voor een eettafel.

Aan de voorkant van het pand vind je de nachthal terug. Hier vind je achtereenvolgens drie slaapkamers van 12,5 m2, 11,7 m2 en 14,4 m2 groot. Ruime slaapkamers met een schitterende vloer en inbouwkasten! De badkamer is splinternieuw (je bent de eerste gebruiker!). Bovendien is deze ruimte zeer stijlvol ingericht en geniet je ook hier van inbouwkasten waar je je linnengoed netjes kan opbergen.

De Schopdriesweg is een zijstraat van de Halveweg. Hier vind je allerl

Contacter