Appartement à vendre

147000€

2 chambres 71 mètres carrés

Immoweb code : 9177510

Aperçu

2 chambres
71 mètres carrés habitables
Étage : 0

Description

Hélas, nous n'avons pas reçu de traduction en français pour ce contenu.

Nl :
Beschrijving
Appartement te koop op golfdomein aan Orihuela Costa, Alicante, Spanje. Keuze tussen penthouses en appartementen op golfdomein aan Orihuela Costa, Alicante, Spanje

Deze penthouses en appartementen worden gebouwd op een prachtig golfdomein nabij Torrevieja en bieden een mooi zicht over het gemeenschappelijk zwembad en de omliggende bergen en groene zones.

Alle woningen beschikken over een ruime woon- en eetkamer, 2-3 slaapkamers en 2 badkamers. De begane grond appartementen hebben tevens een gezellige tuin en de penthouses een mooie dakterras.

Bij aankoop van een appartement of penthouse verkrijgt u een gratis lidkaart die u kortingen verleend tussen de 10 & 20% voor de green fee op 3 golfterreinen, het hotel, alle restaurants en shops in het resort, de SPA, paddle-tennis en de fitness.

Het golfresort bevindt zich tussen de met pijnbomen bedekte heuvels op slechts 10 minuten van de gouden zandstranden van Orihuela Costa. De luchthavens van Murcia alsook die van Alicante liggen op ongeveer 30min rijden. De dichtstbijzijnde stad is Torrevieja, die kan worden bereikt in ongeveer 15 minuten. Op het project bevindt zich een vijfsterren hotel met spa.

Eigenschappen

Appartement te koop op golfdomein
2 slaapkamers
2 badkamers
Bebouwd: 71 m²
Terras: 19 m²
Tuin: 89 m²
Pre-installatie airconditioning
Buitenverlichting
Aangelegde tuin
Gemeenschappelijk zwembad
Prijzen van 147.000

Contacter