Appartement à vendre

295000€

3 chambres 113 mètres carrés

Immoweb code : 9356615
Immoweb code : 9356615

Aperçu

3 chambres
1 salle de bains
113 mètres carrés habitables
Étage : 3

Description

Hélas, nous n'avons pas reçu de traduction en français pour ce contenu.

Nl :
Het ruime en praktische hoekappartement ligt op een ideale uitvalsbasis richting grote verkeersinvalswegen, maar bevindt zich ook in een rustige buurt. Om de hoek heb je twee grote parken. Verschillende winkels, scholen en een sportcomplex bevinden zich op wandelafstand, net zoals openbaar vervoer.
Het onderhoudsvriendelijke appartement (in een originele trapeziumvorm) betreed je via een brand- en inbraakwerende deur. De lichte leefruimte trekt onmiddellijk je aandacht met haar raampartijen, waarbij je ook in de winter nog kan genieten van de ondergaande zon. Daarnaast bevindt zich een gesloten keuken (voorzien van alle comfort met o.a. een combi-oven, vitrokeramische kookplaat en een vaatwasser) en een handige bergruimte waar je nog een ex tra diepvries kan plaatsen naast een voorziene aansluiting voor wasmachine en droogkast.
Via de hall kom je bij de 3 slaapkamers, een apart toilet, een aparte doucheruimte en een badkamer met o.a. ligbad, stijlvol badkamermeubel en handige opbergkast.
De deuren van de verschillende kamers zijn zo behandeld dat je ze niet meer hoeft te schilderen. In de keuken, de bergruimte, het toilet, de douchekamer en de badkamer is de vloer betegeld. In de andere kamers ligt er hoogwaardige laminaat.
Het complex beschikt verder over een verzorgde gemeenschappelijk tuin en over verschillende gemeenschappelijke ruimtes voor fietsen.
Naast het appartement bestaat ook de mogelijkheid om een garagebox achter het gebouw extra aan te kopen (€ 30.000).

Contacter