Penthouse à vendre

3 chambres 133 mètres carrés

Immoweb code : 8064429

Aperçu

3 chambres
2 salles de bains
133 mètres carrés habitables
Disponible le : 31/05/2021
Étage : 2

Description

Hélas, nous n'avons pas reçu de traduction en français pour ce contenu.

Nl :
Wonen tussen de bomen
In Hoog Beerzel woon je in een prachtig penthouse waar ruimte en luxe hand in hand gaan. De terrassen zijn buitengewoon groot en lopen langs 3 zijden van het penthouse. Ze geven het gebouw met hun gelaagdheid, bronskleurige balustraden en open gewerkte hoeken een luxueus uitzicht.
De hoekterrassen en de gevelhoge ramen garanderen de beste panorama’s op het gemeenschappelijk park, het natuurgebied Beerzelberg en het aangrenzende park en bos. Hier woon je letterlijk ‘tussen de bomen.
Hoogwaardige isolatie, een zeer goede luchtdichtheid, je eigen zonnepanelen en een slim mechanisch ventilatiesysteem zorgen voor lagere energiefacturen.
Elk appartement is BEN -bijna energie neutraal- waardoor je de eerste 5 jaar 50% korting krijgt op je onroerende voorheffing. Ook dat is mooi meegenomen, niet?
De architect opteerde voor een moderne hedendaagse stijl in baksteen in combinatie met bronskleurig buitenschrijnwerk in aluminium. De afwerkingsgraad in het penthouse is ultra hoog. De materiaalkeuze en indeling van het penthouse bepaal je volledig zelf. Onze koperbegeleider staat tot je dienst om je hiermee te helpen.
Is dit luxueuze project iets voor jou?
Blijf niet met je vragen zitten en stuur ons een mail naar [email protected] of bel ons gewoon op 0471/23 24 25.
Graag maken we dan een afspraak en nodigen we u uit voor een vrijblijvend gesprek in ons verkoopkantoor.

Ce bien fait partie du projet Parkappartementen - nieuw

Contacter